Aanmelding Peers4Parents Training

Hieronder kun je je aanmelden voor de tweedaagse Peers4Parents Facilitator Trainingen die plaatsvinden op 7/8 oktober en 4/5 november 2022. Je kunt in onderstaand formulier alvast aangeven of je een overnachting wilt reserveren (aan te bevelen i.v.m. het avondprogramma op vrijdag tot 22 uur). Als je aangeeft een overnachting te willen reserveren, geven wij dit voor je door op jouw naam en kun je de kosten hiervan ter plekke zelf bij het hotel waar de training plaatsvindt afrekenen (bij Bergse Bossen: €149 incl. ontbijt met 1 persoon op de kamer, of €82 bij het delen van een kamer met 2 personen; bij Kapellerput: €138 incl. ontbijt voor een 1-persoonskamer, of €78 p.p. voor een 2-persoonskamer).<strong> </strong>Bij de ruimte voor opmerkingen kun je aangeven voor welke trainingsdata je je inschrijft.  

Bedankt voor het aanmelden! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van je bericht.
Persoonsgegevens
Overige gegevens
Je bent aangemeld

Na ontvangst van je definitieve aanmelding ontvang je een factuur. Je deelname is definitief als de betaling hiervan is voldaan.

;