Aanmelding Peers4Parents Training

Hieronder kun je je aanmelden voor de tweedaagse Peers4Parents Facilitator Training die in 2024 plaatsvindt op 8-9 november bij Buitengoed Fredeshiem Steenwijk - de Bult. Je kunt in onderstaand formulier ook aangeven of je een overnachting wilt reserveren (aan te bevelen i.v.m. het avondprogramma op vrijdag tot 22 uur). Als je een overnachting via ons reserveert, geven wij dit voor je door op jouw naam en kun je de kosten hiervan ter plekke zelf bij de locatie waar de training plaatsvindt afrekenen. Graag ook specificeren wat voor type kamer je dan wilt reserveren (1- of 2-persoons). Wanneer je in geval van een 2-persoonskamer je kamer met een andere persoon deelt, laat ons per e-mail dan nog even weten met wie je de kamer wilt delen.

Bedankt voor het aanmelden! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van je bericht.
Persoonsgegevens
Overige gegevens
Je bent aangemeld

Na ontvangst van je definitieve aanmelding ontvang je een factuur. Je deelname is definitief als de betaling hiervan is voldaan.

;