Aanmelding Peers4Parents Training

Hieronder kun je je aanmelden voor de tweedaagse Peers4Parents Facilitator Trainingen die plaatsvindt op 14-15 april (bij Kapellerput in Heeze) en 6-7 oktober 2023 (locatie volgt nog). Je kunt in onderstaand formulier ook aangeven of je een overnachting wilt reserveren (aan te bevelen i.v.m. het avondprogramma op vrijdag tot 22 uur). Als je aangeeft een overnachting te willen reserveren, geven wij dit voor je door op jouw naam en kun je de kosten hiervan ter plekke zelf bij het hotel waar de training plaatsvindt afrekenen. Bij de ruimte voor opmerkingen kun je aangeven op welke data je de training wilt volgen, wat voor type kamer je eventueel wilt reserveren en wanneer je dit met een andere persoon deelt, kun je aangeven met wie.  

Bedankt voor het aanmelden! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van je bericht.
Persoonsgegevens
Overige gegevens
Je bent aangemeld

Na ontvangst van je definitieve aanmelding ontvang je een factuur. Je deelname is definitief als de betaling hiervan is voldaan.

;